werkomgeving

TEMPLATES

Bespaar tijd en voorkom fouten door templates te gebruiken. U kunt een bestaande template kiezen of zelf een template maken. 

Hoofdpunten

Met Spilter DeepDive kunnen groepen meerdere onderwerpen tegelijk bespreken. Dit maakt veel beter gebruik van de hersenen in de (virtuele) ruimte dan onderwerpen opeenvolgend door te nemen: niet elk onderwerp dat moet worden besproken, is voor iedereen even interessant. De groep bij elkaar houden terwijl je aan meerdere onderwerpen werkt, is veel efficiënter dan de groep op te splitsen in breakout-sessies.

 en geen optie omdat ze:

  • Individuen aan slechts één onderwerp binden waar ze aan meerdere onderwerpen kunnen toevoegen
  • Breek de context wanneer deelnemers worden aangemoedigd om tussen groepen te schakelen
  • Benader mogelijk onderling verbonden onderwerpen afzonderlijk
  • Extra tijd nodig hebben voor groepen om hun werk samen te vatten in plenum
  • De tijd van de experts maximaliseren

In de praktijk, waar de tijd altijd beperkt is, betekent het achter elkaar bespreken van onderwerpen vaak dat belangrijke onderwerpen worden verdrongen en helemaal niet worden besproken. Dit kan pijnlijk en kostbaar zijn als uw deelnemers over relevante kennis beschikken of als stakeholders moeten worden betrokken en u ze niet naar believen opnieuw kunt bijeenroepen.

Spilter DeepDive maakt daar een einde aan. Hiermee heeft u de mogelijkheid om meerdere gespreksonderwerpen aan te bieden, wordt voorkomen dat deelnemers voor wie het huidige onderwerp weinig interesse heeft even uitrusten en gaan internetten, hun e-mail inhalen of, als de camera uitstaat, koffiezetten.

Iedere Spilter-werkomgeving is zelf-documenterend: dit betekent dat de host met een druk op de knop een volledig opgemaakt rapport kan maken in de bekende Microsoft Office extensies zoals o.a. Word en Excel

In de tool voor het maken van rapporten geeft u op wat er in die versie van het rapport is opgenomen; bijvoorbeeld een managementsamenvatting voor de sponsor.

Of u kunt inhoud op uw harde schijf opslaan, bijvoorbeeld een tabel met beoordelingsresultaten of een gesorteerde lijst met ideeën voor verdere verwerking in Excel.

Overige

WERKOMGEVINGEN

BERICHT

CONTACT

Markerkant13 88, 1314 AN Almere
+31 36 750 82 75
info@spilter.nl

INFORMATIE

Partners
Licenties
Masterclass
Toepassingen

CONTACT

Markerkant13 88, 1314 AN Almere
+31 36 750 82 75
info@spilter.nl

INFORMATIE

Partners
Licenties
Masterclass
Toepassingen

BERICHT