Partnerprogramma's

waarmee u de markt optimaal kunt bedienen

Platform

Spilter werkt met in de combinatie van eigen facilitators en gecertificeerde ambassadeurs. Op deze manier kunnen we de markt optimaal bedienen en bieden we kansen voor partners. Wilt u ook gebruik maken van Spilter GDSS software bij uw klanten? Word dan nu partner en krijg toegang tot het platform. 

Het partnerprogramma van Spilter is flexibel, inclusief en afgestemd op jouw bedrijfsmodel. Of jouw organisatie nu werkt als consultancy, dagvoorzitterschap, adviesbureau, trainer of als een andere organisatie, wij hebben een programma dat u helpt de groei te stimuleren. 

Neem vandaag nog contact met ons op door het formulier onderaan de pagina in te vullen.

Spilter rust organisaties, beleidsmakers en consultants uit met een virtuele toolkit, waarmee ze open, eerlijke en dynamische besluit- en beleidsvorming mogelijk maken.

Ze kunnen van hun deelnemers verwachten dat ze heel snel de meest uitgebreide antwoorden geven op basis van groepsinput en discussie. Of begeleiders nu om meningen, feiten of ideeën vragen. Dit omvat belangrijke maar actuele of lastige onderwerpen, die normaliter veel later in het traditionele proces aan de orde komen. 

Werkt via elk device

Licenties

Spilter GDSS brengt mensen, processen en technologieën samen voor een optimale uitvoering van besluit’ en beleidvorming. De slimme SaaS technologie bevorderd interactie tussen deelnemers en rapportages worden automatisch gegenereerd in de bekende Microsoft extensies.

Web- & Cloud based

Mobile friendly

Het spilter GDSS is webbased en werkt vanuit de cloud. Hierdoor is alle data veilig opgeslagen en direct toegankelijk voor analyse en andere doeleinden. Deelnemers kunnen het GDSS bereiken via elk gewenst device, van laptop tot mobiele telefoon. Snel, laagdrempelig en effectief.

Uitgebreide rapportages

in Microsoft Office

Een specifieke maatwerk invulling van de verschillende GDSS functionaliteiten. Denk hierbij aan opleiding van medewerkers van een zakenpartner of het organiseren van een Versnellingskamer aanpak voor een specifiek vraagstuk. 

Spilter, het toonaangevende Group Decision Support System

Wordt onderdeel van de vele consultants en beleidsmakers die de sprong al hebben gemaakt en nu de vruchten plukken van de inzet van Spilter Software. Wij leveren de tools en begeleiding. Het is vervolgens aan u om deze digitale magie in te zetten voor uw klanten.

Ook Spilter software partner worden?

Vul het onderstaande formulier in

Contact

Voor vragen kunt u mailen

CONTACT

Markerkant13 88, 1314 AN Almere
+31 36 750 82 75
info@spilter.nl

INFORMATIE

Partners
Licenties
Masterclass
Toepassingen

BERICHT

BERICHT

CONTACT

Markerkant13 88, 1314 AN Almere
+31 36 750 82 75
info@spilter.nl

INFORMATIE

Partners
Licenties
Masterclass
Toepassingen