Group Decision Support System

WERKOMGEVINGEN

Spilter GDSS is facilitaire software voor alle doeleinden met zeer gespecialiseerde en configureerbare werkomgevingen. 

In het procesontwerp koppelt u uw methodologie aan specifiek ingerichte werkomgevingen en configureert u deze voor de taak die voorhanden is. Om feiten, meningen of ideeën te krijgen, voegt u een brainstorm-ruimte toe en stelt u vervolgens uw vraag. Voeg daarna een beoordelingsblad toe om prioriteit te geven aan de shortlist. Volg dat met een grondig onderzoek om in te zoomen op het ‘waarom‘ en ‘wat‘. 

Processen

In het procesontwerp koppelt u uw methodologie aan een reeks specifiek ingerichte werkomgevingen en configureert u deze voor de taak die voorhanden is.

Brainstorm

In deze werkomgeving voelen deelnemers zich vrij om te delen wat ze weten over een bepaald onderwerp of vraagstuk

Beoordeling

Zet deze werkomgeving in om prioriteiten te stellen, beoordeel op één of meerdere criteria en vergelijk. 

Grondig onderzoek

Gebruik de werkomgeving grondig onderzoek voor onderzoek naar ideeën, feiten of meningen. Wissel vrijelijk meningen, argumenten en informatie uit, begrijp het waarom en het wat en bouw consensus op.

Templates

Ingerichte projectomgevingen zijn in essentie een aaneenschakeling van werkomgevingen die voor een specifiek maatwerk doel zijn ontwikkeld.

Rapportage

Spilter werkomgevingen zijn zelf documenterend, wat betekent dat niet alleen de bijdragen van deelnemers worden vastgelegd, maar ook de schriftelijke instructies van de host. De host kan op een willekeurig moment een sessierapport maken in de bekende Microsoft office extensies voor distributie aan deelnemers en iedereen die de resultaten van die sessie zou willen inzien.

BERICHT

CONTACT

Markerkant13 88, 1314 AN Almere
+31 36 750 82 75
info@spilter.nl

INFORMATIE

Partners
Licenties
Masterclass
Toepassingen

CONTACT

Markerkant13 88, 1314 AN Almere
+31 36 750 82 75
info@spilter.nl

INFORMATIE

Partners
Licenties
Masterclass
Toepassingen

BERICHT