werkomgeving

RAPPORTAGE

Spilter werkomgevgingen zijn zelfdocumenterend, wat betekent dat niet alleen de bijdragen van deelnemers worden vastgelegd, maar ook de schriftelijke instructies van de host.

Hoofdpunten

De facilitators kunnen op ieder moment een sessierapport maken in Word-formaat (.docx) voor distributie aan deelnemers en iedereen die de resultaten van die sessie zou moeten ontvangen.

Om tegemoet te komen aan verschillende informatiebehoeften, kunnen de facilitators de volledigheid van de notulen aanpassen door onnodige of overbodige informatie te verwijderen.

Op basis van de zojuist gewijzigde configuratie wordt met een druk op de knop het rapport in Word-formaat (.docx) aangemaakt. Afhankelijk van de browserinstellingen kan het rapport direct in Word worden geopend of moet het eerst worden gedownload. Word biedt alle mogelijke manieren van bewerken en natuurlijk conversie naar PDF.

De gedetailleerde lijst van gebrainstormde ideeën kan bijvoorbeeld ongewenst zijn als die ideeën opnieuw worden gegeven in de resultaten van een volgende beoordeling. Of misschien is het management alleen geïnteresseerd in de best scorende (‘belangrijkste’) items. Hiervoor is het mogelijk om het bereik van resultaattabellen en grafieken te beperken tot de ’top X’ of ‘bottom Y’ items.

Waar het Word-rapport de resultaten van de sessie in context en met leesvriendelijke opmaak presenteert, bieden werkomgevingen ook de mogelijkheid om een export van de inhoud naar een excel -formaat:

Tabellen met beoordelingsresultaten kunnen worden gedownload als Excel-bestanden (.xlsx) die alle relevante gegevens bevatten voor die beoordeling met één of meerdere criteria.

Excel-compatibiliteit betekent dat de resultaten van Spilter sessies door bijna ieder systeem kan worden verwerkt. Veelgebruikte gevallen zijn onder meer:

Verdere analyse en meer geavanceerde grafische weergave van beoordelingsresultaten voorafgaand aan presentatie met management in Excel of Google Spreadsheets

  • Import van geïdentificeerde en beoordeelde risico’s naar risicobeheersystemen
  • Ideeën en concepten importeren in Idea Management Systems

Overige

WERKOMGEVINGEN

BERICHT

CONTACT

Markerkant13 88, 1314 AN Almere
+31 36 750 82 75
info@spilter.nl

INFORMATIE

Partners
Licenties
Masterclass
Toepassingen

CONTACT

Markerkant13 88, 1314 AN Almere
+31 36 750 82 75
info@spilter.nl

INFORMATIE

Partners
Licenties
Masterclass
Toepassingen

BERICHT